NSTUDIO

Qué fem?

Qui som?

NSTUDIO som un conjunt de professionals de diferents sectors amb un mateix objectiu, produir contingut de qualitat. Som grafistes, programadors, maquetadors, publicistes, arquitectes, periodistes, enginyers i desenvolupadors, tot dependrà del teu projecte.

Per tal de portar a terme la nostra tasca, ens adaptem a les necessitats del client i així oferim un producte fet a mida.

Per què escollir-nos?

Perquè li posarem tota la nostra experiència i creativitat a cadascuna de les teves idees per fer créixer el teu projecte.

  • Singularitat
  • Experiència
  • Proximitat
  • Professionalitat
  • Ens encanta la nostra feina

La nostra experiència

Disseny - 10 anys
Web - 8 anys
Fotografia - 8 anys
Video - 10 anys
3D - 14 anys

Les nostres instal·lacions

Disposem d’estudi a 10 minuts del centre de Barcelona, amb llocs de treball, sala de reunions i presentacions, estudi de fotografia i places de parking per cotxe i moto.

Estem orgullosos de treballar amb

AZM-ENGINYERS
Cooking-Comm
Internovatec
Ohm-2017-BN
M5M
Retrobarcelona

El que diuen els nostres clients

0
Years of experience
0
Happy clients
0
Portfolio website projects

Per que escollir el nostre estudi?

Posem tota l'ànima en cada petit detall

Si hi ha quelcom que fa la diferència entre un bon disseny, una bona fotografia o un bon projecte d’infografia, aquests són els detalls. Un grafisme fet a mida, una profunditat de camp adequada o un element ben modelat marquen la diferència entre una bona feina o una d’excel·lent.

Som professionals

Al llarg d’aquests anys hem portat a terme infinitat de projectes, ens formem de manera continuada i tractem d’oferir al client el que demanda en cada moment.
Els nostres clients saben que la diferència entre un servei ajustat o un servei just es troba en la forma en què aquest es porta a terme.

Estem a l'última

Tenim clients molt exigents, per això hem d’estar al dia en les darreres tendències en tecnologia, software, hardware, fotografia i postproducció.

Creiem en la nostra feina

La nostra societat cada vegada reclama millors productes a un cost més ajustat, però des de NSTUDIO sabem que la qualitat té un preu. El nostre client valora molt el fet de tenir un producte singular i fet a mida, i per això el preu no és l’única variable en l’equació de la seva elecció final.